Avslöjar: Daniel Sundgren nära Maccabi Haifa

Här är klubben som ser ut att värva Daniel Sundgren.

Enligt Sportbladets uppgifter är den svenske högerbacken bara små detaljer från att skriva på för den israeliska mästarklubben Maccabi Haifa.

Daniel Sundgren skrev på för grekiska Aris 2019 då han lämnade AIK. Efter ett tag blev han ordinarie i den grekiska klubben och har även varit med i A-landslaget de senaste samlingarna. Men till den här samlingen i Nations League kom Sundgren inte med i Janne Anderssons landslagstrupp.

Daniel Sundgren.
Daniel Sundgren.

Kan bli officiellt inom kort

Han har också ett utgående avtal med Aris och någon förlängning blir det inte. Istället är nu Sundgren nära en övergång till israeliska Maccabi Haifa, enligt Sportbladets uppgifter.

Om inget oförutsett inträffar blir han också klubbens nästa värvning då förhandlingarna är långt gångna. Maccabi Haifa går in i den andra kvalrundan till Champions League och siktar på att ta ytterligare en titel i den israeliska ligan.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ämnen i artikeln