Ronaldos krav till United: Renovera poolen

Cristiano Ronaldo fick en chock när han återvände till Manchester United.

Anledningen? Att simbassängerna inte hade renoverats.

Efter klagomål till klubben har man nu tagit tag i kritiken.

Följ ämnen i artikeln

Efter tolv år återvände Cristiano Ronaldo förra sommaren till Manchester United efter spel i Real Madrid och Juventus.

Men det var inte bara frid och fröjd när han kom tillbaka. För enligt The Mirror fick 37-åringen en chock när han såg hur sliten poolen på träningsanläggningen på Carrington var.

Portugisen ska ha ansett att simbassängen utgjorde en säkerhetsrisk och han ska ha blivit bestört över att man inte renoverat den sedan han lämnade United 2009.

Renoveras nu

Enligt The Mirror ska Ronaldo ha sagt till cheferna på träningsanläggningen att han inte ville använda varken simbassängen eller avsvalkningspoolen förrän de hade renoverats.

Han menade att simbassängerna saknade eller hade flera lösa plattor vilket gjorde det till en fara. Och tydligen har stjärnans klagomål nu gett effekt.

För United ska ha tagit stjärnans klagomål på största allvar och man ska ha beordrat att reparera båda poolerna och det kommer att slutföras innan försäsongsträningen drar igång i mitten av juli.

Ronaldo uppges också ha hyrt ett hem i Manchester som inkluderade en inhomhuspool så att han kunde utföra träningspass där.

.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.