Uppgifter: Då är Pogba tillbaka

avSimon Sjöstrand

Foto: Frank Augstein / TT / NTB Scanpix

Paul Pogba skadade sig i september.

Nu närmar han sig en comeback.

Enligt The Mirror kan Manchester United-stjärnan vara tillbaka till mötet med Newcastle den 18 november.

Manchester United inledde säsongen i rasande fart, men har tappat poäng i tre av de fyra senaste ligamatcherna och ligger åtta poäng efter Manchester City inför landslagsuppehållet.

Samtidigt väntar United på att flera av nyckelspelarna ska komma tillbaka. Zlatan Ibrahimovic, 36, närmar sig en comeback efter knäskadan i april och även Paul Pogba och Marcos Rojo ska vara på väg tillbaka.

– Jag är redo när jag är redo. När allt är bra är jag tillbaka på planen. Men det är inte knäet jag spelar med, utan huvudet. Knäet behöver bara följa huvudet. Jag är inte alls orolig, sa ”Ibra”, som har rapporterats kunna vara tillbaka till årsskiftet, i en intervju med Malmö FF i måndags.

Klev av mot Basel

Även när det gäller Paul Pogba har osäkerheten varit stor. Den franske landslagsstjärnan skadade sig i Champions League-mötet med Basel i mitten av september och ingen har med säkerhet kunnat säga hur allvarlig skadan är eller när mittfältaren kan vara tillbaka.

Nu ger sig The Mirror på ett försök.

Enligt tidningen kan Pogba vara tillgänglig för spel i nästa ligamatch hemma mot Newcastle den 18 november.

”Pogba förväntas göra sin efterlängtade comeback direkt efter landslagsuppehållet”, skriver Mirror, och menar att Pogba förväntas träna för fullt från och med nästa vecka.

”Är desperat”

”Tränaren José Mourinho är desperat över att få honom i matchform inför derbyt mot Manchester City den 10 december – en match United helt enkelt inte har råd att förlora”, skriver tidningen.

Mourinho har varit fåordig om sina skadade spelare, men sa häromdagen att de närmar sig en comeback.

“De måste jobba hårt varje dag, men det ser bra ut. Pogba, ´Ibra´, Rojo, Fellaini (Marouane). Det ser bra ut så jag tror att vi kan ta oss an den här delen av säsongen, julperioden och efter, med ett starkt manskap”, sa Mourinho till Uniteds hemsida i måndags.

ARTIKELN HANDLAR OM