Får sparken efter läckta sexvideon

avErik Karlsson

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: BILDBYRÅN
Victor Sánchez.

Malaga sparkar tränaren Victor Sánchez efter en sexvideo-skandal.

En video läckte på ex-landslagsmannen endast iförd klubbens träningströja.

”Det har inte gått att uppnå en ömsesidig överenskommelse”, skriver klubben som avskedar Sánchez av disciplinära orsaker.

I början av veckan läckte en video på Twitter och Whatsapp där Malagas huvudtränare Victor Sánchez syntes endast iförd en klubbtröja.

Sánchez hävdar att han blivit utpressad och vägrat betala närmare 200 000 kronor i kryptovaluta för att slippa läckan och därför fått lida konsekvensen.

Malaga stängde av sin tränare tillfälligt och efter ett fåtal dagars utredning och diskussion står det nu klart att klubben avskedar tränaren.

”Försökt lösa som vänner”

”Klubben har gjort sitt bästa för att lösa situationen och skiljas som vänner med intensiva förhandlingar. Men trots oavbrutna ansträngningar har vi inte kunnat uppnå en ömsesidig överenskommelse”, skriver klubben i ett pressmeddelande och skriver att man i stället sparkar tränaren av disciplinära orsaker.

Klubben ersätter tillfälligt Victor Sánchez med interrimlösningen Sergio Pellicer.

Malaga ligger på 16:e plats i spanska andraligan, Segunda Division, efter en längre tids turbulens i klubben.

Victor Sánchez har som spelare fostrats i Real Madrid och bland annat gjort åtta landskamper för Spanien. Som tränare kommer han närmast från Olympiakos och Real Betis.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Malaga CF