Adolfsberg fixade kryss hemma mot Ölme

Publicerad:
Uppdaterad:

FOTBOLL

Ölme hade ledningen i halvtid med 2–1 borta mot Adolfsberg i division 3 västra Svealand i fotboll. Men i andra halvlek kom Adolfsberg mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 3–3.

– Vi har svårt att få ihop en hel match med god kvalitet. Stundtals är vi riktigt bra men i perioder av matchen är vi lite för valpiga. Laget visar återigen karaktär och vi ger oss aldrig. Nu handlar det om att få dessa oavgjorda resultat till segrar, kommenterade Adolfsbergs tränare Sebastian Heimeryd efter matchen.

Ölmes tränare Andreas Jonsson:

– Vi är såklart inte nöjda. Vi har massor med lägen under matchen för att punktera den, men istället bjuder vi motståndarna på mål via två frisparkar. Det är en match som vi ska vinna så vi är besvikna över resultatet och att vi inte hade den riktiga killerinstinkten i båda straffområdena, men samtidigt är vi nöjda med vår prestation.

Målgörare för hemmalaget var Filip Albertson, August Viklund och David Åwall, och för bortalaget Andreas Jansson 2 och Ferdinard Fon Fru.

För hemmalaget betyder resultatet sjätte plats i tabellen. Ölme är på tredje plats.

I nästa omgång har Adolfsberg Vretstorp borta på Fredriksberg, fredag 28 augusti 18.30. Ölme spelar hemma mot Eskilstuna City söndag 30 augusti 15.00.

Publicerad:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.