Zlatan Ibrahimovic

Uppgifter: Sampdoria in i jakten på Zlatan

Av: 

Pelle Strandman

FOTBOLL

Det har främst handlat om Milan – men också Lazio.

Nu nämns en ny klubb i spekulationerna om Zlatan Ibrahimovics nästa klubbadress:

Albin Ekdals Sampdoria.

Sedan säsongen tog slut i Los Angeles Galaxy har ryktena tagit ny fart kring var Zlatan Ibrahimovic kommer spela härnäst.

MLS-klubben vill att den svenske anfallaren blir kvar i Kalifornien men uppgifter har gjort gällande att en flytt tillbaka till Milan kan bli aktuell.

Spelarens agent Mino Raiola ska enligt italienska medier ha haft ett fyra timmar långt möte med Milans klubbledning för att diskutera en eventuell comeback för ”Ibra”– och under onsdagen nämndes även Lazio som en tänkbar nästa anhalt.

”Vill göra en Eto’o”

Nu har en tredje klubb blossat upp.

Enligt italienska Corriere dello Sport handlar det om Sampdoria där svenske landslagsmittfältaren Albin Ekdal huserar sedan säsongens början.

Enligt Fotbollskanalen skriver tidningen i dagens pappersupplaga att klubbpresidenten Massimo Ferrero har sonderat terrängen med LA Galaxy och hoppas att Ibrahimovic kan göra ”en Eto’o” och skriva på ett korttidsavtal i januari.

Priset: 20 miljoner

Den kameruanske anfallaren lånades 2015 ut till just Sampdoria och Serie A-klubbens förhoppning ska vara att värva över Zlatan för drygt 20 miljoner kronor.

Zlatan själv har dock tidigare uttalat sig om att en utlåning från LA Galaxy inte är aktuell.

– Om jag tillhör Galaxy så spelar jag här. Jag går inte utomlands på lån eller så. Jag behöver inte det, sa han för ett par veckor sedan.

ANNONS

Se alla matcher från Serie A och La Liga på C More!

Extern länk från C More

Beställ här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Frändén: En vuxen man bland virriga juniorer

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Zlatan Ibrahimovic

Serie A

UC Sampdoria

Albin Ekdal