Blir bäst betald genom alla tider

FOTBOLL

Men Inter-spelarna sörjer

Foto: José Mourinho.

José Mourinho bekräftade efter segern i Champions League att han lämnar Inter för Real Madrid.

Där väntar, enligt engelska The Times, ett fyraårskontrakt med 119 miljoner kronor i årslön, efter skatt.

– Vi förlorar vår ledare. Mannen som gjort oss oslagbara och förvandlat oss alla till bröder, säger Inter-försvararen Marco Materazzi.

Det var en tårögd José Mourinho som mötte pressen efter segern mot Bayern München i Champions League-finalen. Portugisen gav då beskedet att han lämnar Inter för spanska storklubben Real Madrid.

Följde inte med hem

Enligt spanska Marca kommer portugisen att presenteras på tisdag eller onsdag efter att ha signerat sitt nya kontrakt. Ett avtal som gör 47-åringen till världens bäst betalda fotbollstränare genom alla tider.

Brittiska The Times skriver att Mourinho kommer att få ett fyraårsavtal av sin nya klubb värt motsvarande 119 miljoner kronor om året efter skatt.

Mourinho fanns inte med när Inter mötte sina fans hemma på San Siro tidigt i morse för att fira segern. Ett tydligt tecken på att hans tid i Milano är över.

”Upprörande att han lämnar”

– Vi förlorar vår ledare. Mannen som gjort oss oslagbara och förvandlat oss alla till bröder, säger Inter-försvararen Marco Materazzi.

– Det är upprörande att Mourinho lämnar oss, men det här laget har fortfarande väldigt mycket att vinna. Vi kommer att fortsätta, säger kaptenen Javier Zanetti.

ARTIKELN HANDLAR OM