Zlatan: ”Finns viktigare saker i livet”

Foto: GETTY SPORT, INSTAGRAM (@iamzlatanibrahimovic)

avFrida Fagerlund

FOTBOLL

José Mourinho hintade om att Zlatan Ibrahimovic kan vara tillbaka på planen på onsdag.

Svensken laddade upp inför det kommande mötet med att besöka ett barnsjukhus i Manchester.

”Det finns viktigare saker i livet än fotboll” skriver Ibrahimovic på Twitter.

Det har varit många turer kring Zlatan Ibrahimovic sedan återkomsten.

Svensken har bara spelat 14 minuter – i derbyt mot Manchester City – sedan han ordinerades vila i slutet av november för att stärka upp muskulaturen kring det tidigare skadade knät.

Efter Manchester Uniteds möte med West Bromwich i helgen hintade tränaren José Mourinho om att anfallaren kan vara tillbaka på planen i cupmötet med Bristol City på onsdag.

”Viktigare saker i livet”

Zlatan Ibrahimovic och några av hans lagkamrater laddade upp inför matchen med att besöka barnsjukhuset Royal Manchester Children’s Hospotal. Spelarna hade med sig signerade matchtröjor och tog sig tid att prata med patienter och personal på sjukhuset för att ge dom en dag de aldrig kommer glömma.

Efter besöket lade Zlatan upp en bild på Instagram där han sitter tillsammans med Paul Pogba framför en sjukhussäng tillsammans med bildtexten: ”Det finns viktigare saker i livet än fotboll.”

Även Ander Herrera berättade om besöket på sociala medier.

”I dag har vi varit på Royal Manchester och träffat personal och patienter. När folk kallar oss för ’stjärnor’ är det för att de inte träffat dessa människor”, skriver han på Instagram.

ARTIKELN HANDLAR OM