Mellberg på bänken

Av: Daniel Sjöberg

Publicerad:
Uppdaterad:

Ingen Ekdal i Juventus

Olof Mellberg, som nyss kommit tillbaka från skada, får inte plats i Juventus försvar i kvällens Champions League-match mot Real Madrid.

Olof Mellberg.
Olof Mellberg.

Han gick till Juventus för att få spela Champions League, men hittills har det inte blivit mycket av det för Olof Mellberg. Hade han inte varit skadad hade han kanske fått chansen i kväll med tanke på Juventus svaga insats senast mot Napoli i ligan. Men svensken har precis kommit tillbaka och får nöja sig med en bänkplats. Det får inte Albin Ekdal. Svensken får följa matchen från läktaren.

Johansson får springa

Även Kim Källström är bänkad när hans Lyon möter Steua Bukarest borta. En enda svensk är i farten i kväll. Andreas Johansson spelar som vanligt från start för danska Aalborg och han har en svår uppgift framför sig. De danska mästarna möter spanska Villareal på bortaplan. Räkna med att Johansson kommer att få springa mycket i defensiven. Senast föll ju Aalborg hemma mot Manchester United. United som i kväll möter Celtic på bortaplan.

Tragisk olycka

Den stora matchen i kväll är dock givetvis mötet i Turin som dock hamnat i skuggan av den tragiska bussolyckan som sportbladet.se berättat om tidigare. Två Juventus-supportrar på väg till matchen dog när en buss kraschade i närheten av den schweiziska gränsen.

Publicerad:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.