Lustig avslutning för Mikael

”Viktigt för mig”

Han tackade för sig med en seger. Nu lämnar högerbacken Mikael Lustig allsvenskan och GIF Sundsvall för norska Rosenborg och han gör det med en seger.

– Jag kan lämna med gott samvete, säger han till PPV.

Han har varit eftertraktad länge, men Mikael Lustig har varit GIF Sundsvall trogen även i superettan. Men till slut blev locktonerna från Norge för svåra att stå emot, för Lustig såväl som för Giffarna. Enligt uppgifter till sportbladet.se kostar Lustig 8 miljoner kronor att köpa loss.

Vit tröja väntar

Mot Gais gjorde han sin sista match och efteråt kastade han upp tröjan till den tillresta fansen. Nu ska han dra på sig Rosenborgs vita tröja i stället och han var nöjd med sin avslutning.

– Det var inte helt fel. Det var fantastiskt, Vi gör en riktigt bra bortamatch. Det var tre poäng vi åkte hit för, säger han.

Lämnar med gott samvete

Just att GIF Sundsvall kunde avsluta med en seger och lägga lite mark mellan sig och streckstriden gör det lättare att gå vidare för Lustig.

– Det är oerhört viktigt för mig. Jag kan lämna Giffarna med gott samvete, säger han till PPV.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.