”Zlatan bad mig att hålla käften”

Det har varit mycket skriverier kring Tony Flygares bok ”En gång var jag större än Zlatan”.

Paris Saint-Germain-stjärnan verkar dock inte ha varit positivt inställd till boken.

– När Zlatan hörde att jag skrev min historia skickade han ett sms: ”Säg till Tony att han ska hålla käften”, säger Flygare enligt Daily Mail.

I februari började det skrivas i media om boken ”En gång var jag större än Zlatan”. Med andra ord har Tony Flygares bok, som utgavs i slutet av mars, skapat stor uppståndelse.

”Annars kommer han att få ångra det”

Zlatan Ibrahimovic har inte uttalat sig om boken i media. Men i en intervju med Daily Mail berättar Flygare att Zlatan hörde av sig när de höll på att skriva boken.

– När Zlatan hörde att jag skrev min historia så skickade han ett sms till en av mina vänner: ”Säg till Tony att han ska hålla käften, annars kommer han att få ångra det”. Men jag älskar honom ändå, säger Tony Flygare.

”Han hatade engelsk fotboll”

De har inte pratat med varandra på 13 år. Men som tonåringar hängde de ofta, trots att de hade lite svårt att komma överens.

– Jag hade (Alan) Shearer som idol, men han hatade engelsk fotboll eftersom jag älskade det så mycket. Det var så han var. Han sa alltid att han skulle spela i Italien, och så blev det, säger Flygare.

För Zlatan väntar ett kärt återseende med hans förre tränare, José Mourinho, i morgon kväll. Då tar PSG emot Chelsea i Frankrike.

– Han älskar Mourinho, men jag är den enda personen som verkligen känner Zlatan, säger Flygare.

Sportbladet har sökt Tony Flygare för en kommentar, utan resultat.

”Tony har inga fler kommentarer och är inte anträffbar i dag”, hälsar Norstedts presschef Karl Thorson.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.