Casillas: ”Jag ska ge Busquets en örfil”

Madrid-målvakten förbannad på landslagskamraten

Stämningen mellan Real Madrid och Barcelona trissas upp.

Denna gång är det Iker Casillas som meddelar att han kommer att örfila Sergio Busquets.

Anledning är att Barça-mittfältaren klev Pepe på huvudet i senaste El Clasico.

För två veckor sedan levde El Clasico upp till sitt namn när Barcelona bortaslog Real Madrid 4-3. Efter Lionel Messis 2-2-mål blev det tjafs mellan Cesc Fabregas och Pepe och båda spelarna varnades.

Men mitt i tumultet som följde missade domaren att Barcelonas Sergio Busquets klev en liggande Pepe på huvudet.

Bilderna som vevades i efterhand orsakade stor rubriker i Spanien och runt om i världen – och Busquets själv fick dementera.

– Det är en struntsak, inget hände med Pepe. Hade jag stampat honom i huvudet skulle han haft ett märke från skostorlek 45. Det är något som pressen i vårt land har forcerat fram, sa mittfältaren i en intervju med spanska AS.

”Betedde sig illa”

Men den dementin köper inte Real Madrids målvakt Iker Casillas, som i stället kastar mer ved på brasan.

– Bilderna talar för sig själva. Pepe har hela lagets (Real Madrid) stöd. Jag tänker inte gå in på detaljer, det var ett hetsigt ögonblick. Enligt mig betedde sig Busquets illa. När jag träffar Busquets ska jag ge honom en örfil, säger Casillas enligt Goal.

De båda spanska storlagen ska möta varandra i den spanska cupfinalen nästa vecka. De kan även komma att drabbas samman i eventuella semifinaler av Champions League.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

ÄMNEN I ARTIKELN