Ronaldo sparkade in bilruta

FOTBOLL

Filmades av 17-årig tjej

Foto: Jon Super
Ronaldo ångrar sig.

Cristiano Ronaldos mamma blev nervös av att filmas av en 17-årig tjej.

Då sprang fotbollsstjärnan ur sin Ferrari och sparkade in rutan på tonåringens bil.

– Jag ångrar vad jag gjorde, säger han nu.

Händelsen inträffade i söndags i Lissabon, där Ronaldo vilar ut hemma hos sin mamma Maria Dolores dos Santos Aveiro i väntan på att säsongen ska börja med nya klubben Real Madrid. 24-åringen var på väg till en Elton John-konsert, skriver Daily Mail, när han fick syn på den filmande unga damen, som är student och heter Sara Pardal.

I ursinne sprang han fram och sparkade på bilen som Pardal satt i så att en ruta krossades och hon fick skärsår.

Ronaldo erkänner attacken, men förklarar att hon satt i samma bil som en fotograf som i sin tur hade belägrat Ronaldo och hans mamma flera dygn i sträck. Detta hade gjort hans mor nervös och uppskakad.

Trakasserad

– När det bara gäller mig går det bra, jag kan svälja det och hålla mig likgiltig. Men när min mamma blir inblandad, då beklagar jag, men jag kommer inte låta någon att trakassera henne.

17-åriga Sara åkte till sjukhus och blev omplåstrad. Dagen efter uppges hon ha polisanmält Ronaldo, men det är inte bekräftat.

Enligt Cristiano Ronaldo har fotografen, som satt i bilen med Sara Pardal, en film på händelsen. Det vet han eftersom han blev erbjuden att köpa den.

– Det skulle jag aldrig kunna göra. Jag inser att olyckligtvis kommer allt som de spelade in att göras offentligt i varenda tidning, och allt som de berättar kommer att bli trott. Men det är inte min stil att köpa sådant.