SLUTET I INTER

FOTBOLL

Här tränar Zlatan för sista gången – sen beordras han till Barcelona

Här tränar Zlatan Ibrahimovic med all sannolikhet för sista gången med Inter. Barça-tränaren Pep Guardiola kräver att svensken sätter sig på första bästa plan till Katalonien så fort Eto’o är överens med Inter.

– Guardiola vill att han ska komma omedelbart för att lära känna de andra spelarna, säger en initierad källa i Barcelona till Sportbladet.

Foto: TRICKSADE I NATT Zlatan Ibrahimovic tränade i Pasadena i natt. Allt talar för att det var sista träningen med Inter. Nästa anhalt blir Barcelona.

Zlatan Ibrahimovic tränade som vanligt med Inter i natt svensk tid på Rose Bowl i Pasadena, samma arena som laget ska träningsspela på mot Chelsea tidigt på onsdagsmorgonen.

Inter till Boston ...

Träningen var av det lugnare slaget och avslutades med en internmatch i den 34-gradiga värmen, en träning som med all sannolikhet var svenskens sista med de italienska mästarna.

Efter morgondagens match mot Chelsea flyger Inter nämligen till Boston för att förbereda sig för matchen mot Milan som spelas i Foxborough, Massachusetts på söndag.

Nästa Inter-träning är inte förrän 22.00 svensk tid på onsdagen och då talar allt för att klubben kommit överens med Samuel Eto’o om hans personliga villkor, parterna träffas för slutförhandlingar under förmiddagen i dag.

... Zlatan till Spanien

Och enligt Sportbladets initierade uppgifter kräver Barça-tränaren Pep Guardiola att Zlatan Ibrahimovic sätter sig på första bästa plan till Katalonien så fort Eto’o är överens med Inter.

– Om affären blir klar i dag eller i morgon kommer Zlatan definitivt att flyga till Barcelona direkt. Guardiola vill ha hit honom så fort som möjligt för att han ska bekanta sig med truppen och lära känna alla så fort som möjligt, säger källan.

Men det krävs alltså att Inter kommer överens med Eto’o. Enligt en källa med god insyn i Inter kommer klubben inte att släppa iväg Zlatan till Barcelona förrän avtalet med kameruniern är klart. Annars kommer han troligtvis spela mot Chelsea och följa med laget till Boston.

– Allt hänger på Eto’o, säger källan.

ARTIKELN HANDLAR OM

La Liga