Borg: "Ingen sitter säkert"

Foto: BILDBYRÅN
Hasse Borg och Bengt Madsen.
FOTBOLL

Spelarna flyr och laget rasar i tabellen. Läget i Malmö FF är prekärt och nu börjar marken under MFF-ledningen har börjat röra på sig.

– Så som läget är nu är det ingen som sitter säkert på sin post. Varken tränarna Roland Nilsson och Hans Gren eller jag själv, säger sportchefen Hasse Borg till Fotbollsverige.se.

Malmö går mot sin sämsta säsong på flera år och trots att mycket pengar kommit in och flera spelare har värvats så får inte Roland Nilsson och Hans Gren spelet att stämma.

Ville behålla alla tre

Bara under de senaste veckorna har Labinot Harbuzi och Jimmy Dixon skrivit på för andra klubbar medan Jonas Sandqvist deklarerat att han inte vill stanna i klubben. MFF:s sportchef Hasse Borg påpekar att MFF har gjort allt för att behålla de tre spelarna men att spelarna själva ville lämna klubben.

– När det gäller den ekonomiska biten har klubben gjort allt, men sen att spelarna inte ville stanna kvar var inget vi kunde göra något åt, säger Hasse Borg till Fotbollsverige.se.

Tror på ungdomarna

Trots spelarflykt och underpresterande spelare är Hasse Borg hoppfull inför fortsättningen.

Malmö FF är en klubb som alltid haft unga talanger och så är det för tillfället också. Jasmin Sudic är en av dem som jag tror jag ta vara på chansen. Vi har även spelare som Pontus Jansson (utlånad till IFK Malmö) som jag tror kan vara aktuella för truppen, säger han

Någon ändring på tränarsidan är ingenting som är aktuellt för tillfället men Borg sticker inte under stolen med att det snart kan bli ändring på det.

– Så som läget är nu är det ingen som sitter säkert på sin post. Varken tränarna Roland Nilsson och Hans Gren eller jag själv, medger han.

Mårthen Bergman, Fotbollsverige.se

ARTIKELN HANDLAR OM

Malmö FF