La Liga

”Mou flyttar – & PSG alternativ för Ronaldo”

Av: 

Patrik Brenning

FOTBOLL

Duons agent: Är 80 procent säkert

Jorge Mendes är agenten som företräder både José Mourinho och Cristiano Ronaldo.

Nu öppnar han för aktivitet för duon under sommarens transferfönster.

– Mourinho har talat med Real och det är tydligt att han vill lämna, säger Mendes till Radio Mana Mana enligt italienska La Repubblica och spanska Sport.

José Mourinho vill lämna Real Madrid. Det bekräftar nu 50-åringens agent Jorge Mendes för Radio Mana Mana. Enligt agenten talar mycket också för att det blir Premier League.

– Efter matchen mot Dortmund talade han med Real och det är ganska uppenbart att han vill gå. Chelsea är det troliga, jag skulle säga att det är 80 procent säkert, säger Jorge Mendes enligt italienska La Repubblica och spanska Sport.

”PSG ett alternativ”

Jorge Mendes företräder utöver Mourinho även bland annat Cristiano Ronaldo och Ángel di María i Real Madrid. Även de kan komma att röra på sig i sommar då franska Paris Saint-Germain påstås rycka i Ronaldo och italienska Juventus i di María.

– När spelare är bra är det normalt att de stora klubbarna är intresserade. Paris Saint-Germain är ett alternativ, säger Mendes om Ronaldo.

– Ángel di María har skapat ett stort intresse men jag tror att Italien blir svårt. Det krävs mycket pengar och Italien betalar inte som tidigare.

ANNONS

Se alla matcher från Serie A och La Liga på C More. Beställ här!

Extern länk från C More

Beställ här

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

La Liga