Halmstads BK

Norrman klar för Halmstad

Av: 

Robert Rosén

FOTBOLL

Krogsgård klar för tre år

Halmstads BK har gjort klart med sitt femte nyförvärv inför Allsvenskan 2015. Norske Snorre Krogsgård har skrivit på ett treårskontrakt.

– Det är en anrik förening, säger Krogsgård till Halmstad BK:s hemsida.

23-årige Krogsgård kommer närmast från Odds BK i norska Tippeligaen.

– Jag kom hit med helt öppna ögon och det kändes bra direkt. Det är ett fint gäng och bra ledare. För mig är det jätteviktigt med en tränare som tror på mig, säger norrmannen till Halmstad BK:s hemsida.

”Gjort det bra”

Norrmannen har visat upp sig för Halmstad BK under veckan innan han i dag spelade i träningsmatchen mot danska Lyngby och därefter skrev på ett treårskontrakt.

– Jag visste inte så mycket om Halmstad när jag kom hit, mer än att de har gjort det bra eftersom de är i Allsvenskan och att det är en anrik förening, säger Krogsgård till klubbens hemsida.

Åker till Turkiet i morgon

Krogsgård är en yttermittfältare som även har provat på att spela forward och ytterback. Tränaren Janne Jönsson uttrycker på klubbens hemsida hur nöjd han är över värvningen.

– Jag är jätteglad över det här. Det är en spelartyp och människa som passar oss.

Norrmannen, som blir Halmstads femte värvning inför Allsvenskan 2015, kommer att följa med till lagets träningsläger i Turkiet under morgondagen.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Halmstads BK

Allsvenskan i fotboll