”Har lidit så mycket efter Zlatans farväl”

avAndreas Käck

Berättar om PSG-stjärnans sorg efter ”Ibras” avsked

Foto: YOUTUBE
Veratti i tårar när Zlatan tog avsked.

Han brast ut i tårar när Zlatan Ibrahimovic höll tal.

Nu berättar Marco Verrattis agent om stjärnans sorg efter ”Ibras” avsked i PSG.

– Han har lidit så mycket, säger Donato Di Campli.

Zlatans alla fastigheter – lyxvillan till salu

Fotbollseuropa håller andan inför den, av allt att döma, nära förestående stunden då Manchester United kan bekräfta värvningen av Zlatan Ibrahimovic. Brittiska medier rapporterar att United slutförhandlar med José Mourinho och att den svenske landslagskaptenen kommer att skriva först när tränaren är presenterad.

PSG-spelare deppar

”Ibra” är just nu samlad med landslaget.

Och redan saknad i Paris.

På tisdagen kom Thiago Silva med en kärleksförklaring till Ibrahimovic efter att ha spelat tillsammans med svensken i sex år.

”Tack för allting, och framför allt för din vänskap. Den kommer jag ha med mig i resten av livet”, skrev Silva på Instagram.

Nu berättar Marco Donato Di Campli – agent till Marco Verratti – att även hans adept sörjer Ibrahimovics farväl.

– Ibrahimovic är en av de största i världen, både på och utanför planen. Marco har lidit så mycket efter hans farväl, säger Di Campli i en intervju med radiokanalen Radio Kiss Kiss Napoli.

Brast ut i tårar

Italienaren – som missar EM på grund av skada – brast ut i tårar när Zlatan Ibrahimovic tog tag i en mikrofon och höll ett tal på franska efter 4-0-segern mot Nantes, ”Ibras” sista match på Parc de Princes.

– Jag hoppas att laget vinner mycket, utan Ibra är det svårt men…det är möjligt!, sa Zlatan i mikrofonen, innan han avslutade sitt tal med att dra i gång en ramsa tillsammans med PSG-fansen.