Turkiska uppgifter: Galatasaray vill värva ”jätten” Isaksson

FOTBOLL

Petad i Manchester City. Given i landslaget.

Då skriver turkisk media att Andreas Isaksson kan hamna i Tobias Linderoths Galatasaray.

Foto: ”Isak” på väg till Turkiet.

Enligt uppgifter till Sportbladet är den turkiska storklubbens intresse för Andreas Isaksson stort och seriöst. Två av Galatasarays styrelseledamöter har enligt uppgift rest till England för att bevaka Isaksson på plats.

I Manchester City har Isaksson dragits med stora skadebekymmer och är nu förpassad till avbytarbänken av det danska stjärnskottet Kasper Schmeichel. Enligt den turkiska tidningen Fanatik har Galatasaray varit i kontakt med Isakssons agent Roger Ljung, som även Tobias Linderoth jobbar tillsammans med.

Satsar på City

I går prydde rubriken: ”En jätte till lejonen” en av tidningens sidor”. ”Jätten” skulle då vara 198 centimeter långe Isaksson och ”lejonen” Galatasaray. Enligt Fanatik har även Galatasarays tränare Karl-Heinz Feldkamp sagt att han inte är nöjd med de målvakter som han förfogar över.

Även om turkarnas intresse ska tas på allvar erfar Sportbladet att Andreas Isaksson har bestämt sig för att ge Manchester City en chans till. Så här sade ”Isak” efter matchen på Råsunda i går kväll:

– Vi kom in i deras spel med närkamper och nickar och bollen tjongades in och ut. Vi är inte bra på det spelet men lockades in i det. Det här löser vi ändå.

ARTIKELN HANDLAR OM