Beckham ledde uppror på flygplats

FOTBOLL

Gnäll-Posh: "Vad är det som pågår?"

Det engelska laget har redan vunnit VM.

Eller rättare sagt spelarfruarna.

Världsmästartiteln i att klaga.

Foto: Tappade besinningen Victoria Beckham och ett par av de andra engelska spelarfruarna tappade humöret efter en flygförsening i Köln.

Victoria Beckham var körledare för klagosången då den engelska samlingen med spelarfruar och flickvänner fastnade på flygplatsen i Köln.

Anledningen: ”Poshs” privata jet var försenad på grund av bränsleproblem.

– Vad är det som pågår? Vi har barn och gravida kvinnor som väntar här! gormade hon så att håret på en flygplatsanställd blåste bakåt.

Irritationen hos lyxlirarna var gigantisk efter att de redan genomlidit en två timmar lång bussfärd från arenan efter 2-2-matchen mot Sverige. Kanske var det det faktum att England åter misslyckats med att besegra svenskarna, som spökade?

I sällskapet ingick enligt Daily Mirror även havande Rebecka Ellison, flickvän till Rio Ferdinand, och Wayne Rooneys partner Coleen McLoughlin. Enligt obekräftade uppgifter var också Wayne Bridges gravida hälft Vanessa Perroncel på den överhettade platsen.

Först klockan kvart i fem på morgonen kom stackarna fram till sitt hotell i Baden-Baden.

Det är inte första gången under Tysklandsäventyret som gänget får rubriker. Förra veckan kom de i bråk med en grupp tyska fans under ett krogbesök.

Den gången var Frank Lampards Elen den ledande skrikaren.

Efter Victoria Beckhams insats i tisdags är nu VM-titeln definitivt hemma för England.

Patrik Andersson