”Satsa på 3-4-3”

FOTBOLL

Läsarna presenterade sin taktik på Eftersnack i kväll

Det var många läsare som kom med förslag på hur Sverige ska spela mot Paraguay i morgon. Det handlade både om laguppställning och speltaktik.

Så här lät några av inläggen på tyck till:

Signaturen ”Anders N” presenterade sitt framgångsrecept:

”Varför inte satsa på ett 3-4-3 vi har ju inga bra backar men heta anfallare/ mittfältare! In med allbäck ifrån start. Dessutom borde både anders/kim spela! Kim med långa pass o anders med korta pass! Detta kommer luckra upp motståndarna totalt!”

”Bertil Schöneman” berättade vilka han vill ha på bänken:

”zlatan skall bänkas ihop med anders svensson”

”Alf Rönnblom” gav en djupgående analys:

”Sverige ska spela disciplinerat (inte släppa några onödiga chanser till Para), kreativt, (att bryta mönster skapar förvirring hos motståndarna), varierat (byta kanter och låta spelet gå mellan olika spelare) och sist men inte minst dedikerat (målet är klart: man måste vinna för att kunna gå vidare)”

Signaturen ”David R” var upprörd på media:

”Om inte ni journalister hade gottat er så fruktansvärt i allt som händer hade kanske svenska landslaget kunnat tänka på fotboll och inte massa annat!”

”Rolle” kritiserade den helige:

”Ingen vågar kritisera den helige LARSSON, MEN FAKTUM KVARSTÅR........ZLATAN SKAPADE MER !!! Jag gillar också Henke men han ska definitivt inte spela "trequartista" i vårt landslag. In med Kim!”

Signaturen ”Gittan” tyckte däremot inte att Sverige skulle spela alls:

”Tag chansen Sverige och visa världen att ni inte står bakom det förtryck som sker i Tyskland. Alla dessa barn och kvinnor som tvingas sälja sina kroppar till äckliga män från hela världen. Visa att ni inte stöder detta förtryck och bojkotta VM!!”

Alla inlägg på tyck till kan du läsa här nedan.