Så minns klass-kompisarna Fredrik

Foto: Fredrik Ljungberg, klass 8 E.
FOTBOLL

1 Ola Karlsson

– Jag umgicks inte i hans gäng, så jag har väl inte så mycket att säga. Jag gillade musik medan han och hans kompisar mest ägnade sig åt olika sporter som fotboll handboll och så där. Men han var populär redan då, inte minst bland tjejerna.

2 Jonas Karlsson

– Vi umgicks på lågstadiet men sedan handlade det mest om idrott för honom och då umgicks vi inte lika mycket. Han låg i topp i allt på gymnastiken. Vi var en klass som höll ihop, men Fredrik var en av de mer populära.

3 Martina Nilsson

– Han var ganska populär bland tjejerna men, jag gick bara i samma klass som Fredrik i ett år, och lärde egentligen inte känna honom särskilt bra. Men han var givetvis väldigt sportig och gillade väl framför allt fotboll och handboll.

4 Magnus Lönn

– Han var väldigt social, pratade mycket och hade många kompisar. Han var väldigt duktig i flera idrotter, bland annat friidrott. Han var väldigt snabb och så spelade han i vårt klasslag i fotboll och var en av de bättre spelarna.

5 Anna Karlsson

– Fredrik var väldigt duktig i skolan, bland de bästa i klassen. Ambitiös och skrev fullt på proven. Han var alltid trevlig och snäll. Hans sätt att vara gjorde honom populär. Redan på den här tiden var han modeintresserad och klädde sig snyggt.

6 Mattias Österblad

– Vi gick i samma skola från lågstadiet till högstadiet och bodde dessutom nästan grannar. Jag kommer ihåg honom som en lugn kille och han höll inte alls på som han gör nu, haha. Nej, han var en populär kille som jag har för mig var duktig i skolan.

Högsta betyg i kemi och biologi

Foto: Fredriks slutbetyg från högstadiet Örjansskolan.