Gripen av polis – misstänkt för kvinnomisshandel

Foto: Kerstin Joensson / TT / NTB Scanpix
Kingsley Coman.
FOTBOLL

Kingsley Coman misstänks för att ha misshandlat sin exflickvän.

Enligt franska Europe 1 har Bayern München-spelaren omhändertagits av polis och erkänt brottet.

Coman kommer i september att ställas inför rätta.

Det var på måndagsmorgonen som Kingesly Coman togs i förvar av fransk polis i Seine-et-Marne efter ett våldsamt bråk i den 21-årige spelarens hem.

Enligt franska Europe 1 förhördes Coman i flera timmar på polisstationen Chessy och misstänks för att ha misshandlat sin före detta flickvän.

Två bråk ska ha legat bakom att kvinnan anmälde Coman, det första ska ha inträffat i lördags och det andra alltså i måndags. Bråken som ska ha lett fram till misshandeln uppges handla om reklamkontrakt.

Rättslig process väntar

Europe 1 skriver att Coman har erkänt vad som har hänt och släppts av polis. Vilka följder som väntar den franske landslagsmannen återstår att se efter en rättslig process som inleds i september.

Kingsley Coman fick efter två år i Juventus sitt stora genombrott i Bayern München där han spelat de två senaste säsongerna.

En skadedrabbad Coman har dock på senare tid inte deltagit något i Frankrikes VM-kval, där Sverige ingår i samma grupp, men fick en hel del speltid i förra årets Europamästerskap på hemmaplan.