Avslöjar: Abbe Khalili nära Helsingborgs IF

Abdul Khalili.
Abdul Khalili.

Helsingborgs IF ser ut att slå till med en prestigevärvning dagen innan transferfönstret stänger.

Enligt Sportbladets uppgifter slutförhandlar klubben med Abbe Khalili – och hoppas kunna presenteras mittfältaren innan torsdag kväll.

Abdulrahman ”Abbe” Khalili lämnade Hammarby i sommar då hans kontrakt gick ut. Detta efter att han tackat nej till klubbens kontraktsförslag.

”När jag kom till klubben var mitt mål att försöka hjälpa klubben att klättra och bli ett topplag som krigar om titlar. Två år senare är Hammarby ett topplag och har tagit en titel. Tack vare alla spelare och ledare var det möjligt att nå dessa framgångar. De senaste åtta månaderna har varit väldigt tuffa för mig, men jag har krigat på. Tyvärr räckte det inte hela vägen och det är en del av fotbollen”, skrev Khalili på sitt Instagramkonto när han tackade Hammarbys supportrar för sin tid i klubben.

Hoppas värva honom inom kort

Sedan dess han han hållit igång med moderklubben Högaborg. Enligt Sportbladets uppgifter ser det nu ut att bli en återkomst till Helsingborgs IF för Khalili. Parterna slutförhandlar och Helsingborgs IF med sportchefen Andreas Granqvist i spetsen hoppas presentera Khalili innan fönstret stänger vid midnatt på torsdag, även om inget är helt klart eller påskrivet ännu. Khalili tillhörde Helsingborgs IF mellan åren 2009–2011, men slog igenom i klubben först 2014, då han gjorde ett mål på 12 matcher och sedan såldes vidare till turkiska Mersin.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.