Guidetti: Man är lite förbannad

Av: Fredrik Jönsson

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: ALL OVER PRESS

Mark Hughes bänkade John Guidetti hela matchen mot Chelsea.

Enligt managern berodde det på magproblem som stört svensken under veckan.

21-åringen var besviken efteråt.

– Man är lite förbannad, säger Guidetti till Expressen.

John Guidetti har haft magproblem i veckan och har därför inte kunnat köra för fullt med laget. När Stoke föll mot Chelsea i FA-cupen fick anfallaren ingen speltid.

– Nej, men jag hade magproblem, spydde och lite sådär i torsdags. Jag har inte tränat med laget sedan i torsdags och jag käkade middag ensam på hotellrummet i går, jag käkade inte med grabbarna. Men, vi chansade och tog med mig på bänken och i dag känns det mycket bra, sa Guidetti till TV10 efteråt.

”Annars har vi ett problem”

Managern Mark Hughes:

– Han har varit sjuk hela veckan, han gjorde det bra som tog en plats på bänken. Det hade inte varit rättvist att låta honom spela i dag. Det kommer fler chanser, det var inte hans dag i dag, sa han till TV10.

Enligt Expressen var Guidetti mycket besviken efteråt.

– Det har varit två matcher och man har gjort noll mål. Vad är det värsta som kan hända, att jag inte heller gör mål, eller? Vi får se hur det blir nästa match, annars har vi ett problem..., säger Guidetti till tidningen.

”Jag förstår inte riktigt”

Förra helgen fick anfallaren debutera i Premier League. Då hoppade han in i den 79:e minuten mot Crystal Palace.

– Jag fick otroligt mycket positiv feedback efter förra matchen. Det kändes bra. Men som sagt, tio minuter mot Crystal Palace och alla tycker ändå jag gjorde det jävligt bra. Då anser man väl att man kanske ska få chansen igen. Hade vi dundrat in mål hade man kanske förstått det..., säger Guidetti och fortsätter:

– Jag vet att jag har varit magsjuk, men det går inte att riskera något med tio minuter, det är en cupmatch liksom... Det spelar ingen roll att vi släpper in ett till. Jag tycker det var lite så där, man är förbannad, jag förstår inte riktigt.

Chelsea vann med 1-0 efter en vacker frispark från brassen Oscar. Här är lottningen till nästa runda i FA-cupen.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN