Just nu: Här lämnar Zlatan Malmö

FOTBOLL

Åkte svart Porsche Cayenne från Malmö till Kastrup: ”Personalen började skratta”

1 av 4 | Foto: Rock n' roll. Zlatan på väg.

Här börjar Zlatan Ibrahimovic nya äventyr. 13.25 på söndagen anlände den 27-årige svensken till Köpenhamns flygplats Kastrup. Strax därefter lyfte planet till Barcelona.

– Personalen på flygplatsen började skratta när de såg vem som checkade in, säger Aftonbladets fotograf Andreas Hillergren som följde Zlatan till incheckningsdisken.

Zlatan tog sig från huset på Limhamnsvägen i Malmö till Kastrup i Köpenhamn med en svart Porsche Cayenne. 13.25 anlände han till flygplatsen. Zlatan tog sig snabbt genom terminal 2 fram till businessincheckningen där han checkade in.

”Zlatan gick lite som i sin egen värld”

– Folk såg direkt att det var Zlatan som kom och en del började hojta. Men Zlatan var lugn och glad, han gick snabbt lite som i sin egen värld och tog rulltrappan upp utan att prata med någon, säger Aftonbladets fotograf Andreas Hillergren som var på plats.

På Zlatans stukade vänsterhand sågs ett svart skydd. Ett par lyckliga fans fick en bild tillsammans med Zlatan. Via en smidigare säkerhetskontroll tog han sig sedan längre in på flygplatsen. Och försvann ur sikte.

Vännerna försöker skydda Zlatan

När Zlatan tidigare under dagen lämnade Malmö befann sig en vän utanför huset på Limhamnsvägen. När vännen och Aftonbladets fotograf stod och samtalade öppnades plötsligt garagegrindarna och en svart Porsche Cayenne med tonade rutor rullade ut.

– Zlatans vän försökte kanske uppehålla mig, men jag berättade att bevakningen hör till vårt arbete och det hade han inga problem med, säger Andreas Hillergren.

ARTIKELN HANDLAR OM

Serie A