”Cassano kom och hälsade på Zlatan”

FOTBOLL

Men Robinho varnar för stjärnans upptåg

Antonio Cassano har anslutit till sin nya klubb Milan.

Efter att ha besökt klubbens träningsanläggning flög 28-åringen tillsammans med övriga truppen till träningslägret i Dubai.

”Han hälsade på sina nya lagkamrater, inklusive Zlatan Ibrahimovic”, skriver Milan på sin hemsida.

På förmiddagen i dag anslöt Antonio Cassano till sina nya lagkamrater i Milan för första gången sedan övergången från Sampdoria.

Fått specialtillstånd

”Cassano kom till Milanellos träningsanläggning vid 11.30 och hälsade på sina nya lagkamrater, inklusive Zlatan Ibrahimovic”, skriver Milan på sin hemsida.

Kort därefter bar det av till flygplatsen och 14:30 lyfte Milans plan mot träningslägret i Dubai. På bilder från flygplatsen har Zlatan och den nye stjärnan sällskap på väg mot flygplanet.

Milan stannar i Dubai till den 3 januari, samma dag som de sista detaljerna i Cassanos övergång ska göras klart. 28-åringen får ändå följa med tack vare ett specialtillstånd från Sampdoria.

Robinho varnar lagkamraterna

Något som glädjer Robinho, som känner anfallaren väl från deras tid tillsammans i Real Madrid.

– Jag är säker på att han kommer att trivas här och hjälpa oss att vinna. Jag har redan spelat med Antonio i Madrid och, om hans huvud är på rätt ställe, kan han göra extraordinära saker, säger Robinho enligt Football Italia.

Robinho varnar dock också lagkamraterna för 28-åringen.

– Jag kommer ihåg alla spratt han spelade mig. Han är väldigt rolig utanför planen, en generös och rolig kille, även fast han har en ibland komplicerad personlighet.

ARTIKELN HANDLAR OM

Serie A