Elmanders hyllning till kamratens pappa

FOTBOLL

Hyllade Liverpool-legendar efter nionde målet

Johan Elmander fastställde slutresultatet 2-0 för Bolton mot West Bromwich med sitt nionde mål för säsongen.

Svensken firade sedan genom en hälsning till lagkamraten Tamir Cohens pappa som ligger skadad efter en motorcykelolycka hemma i Israel.

Johan Elmanders hysteriska form håller i sig. Svensken är fortsatt med i toppen av Premier Leagues skytteliga efter ett nytt mål mot West Bromwich i dag.

Hyllade kompisens pappa

29-åringen missade en passning men fick turligt tillbaka bollen och tryckte in slutresultatet 2-0. Målet firade Elmander sedan med att hålla upp en tröja med texten "Get well soon Avi Cohen". En hälsning till lagkamraten Tamir Cohens pappa.

– Han var på träninganläggningen för några veckor sedan. Han är en trevlig man och Tamir är väldigt omtyckt av spelartruppen. Vi tänker alla på Tamir och hans pappa – vi hoppas att han blir helt återställd, säger managern Owen Coyle.

54-åringen, som själv representerat Liverpool i Premier League 1979-1981, krockade med en bil på sin motorcykel i Tel Aviv i måndags. Avi Cohen kastades av motorcykeln och ådrog sig omfattande skallskador.

”Ser inte bra ut”

– Han har en allvarlig skada på huvudet, tyvärr ser det inte bra ut. Vi hittade honom liggandes på vägen, sade sjukvårdaren Eli Bir till israelisk TV skriver brittiska Eurosport.

Den förre försvararen är fortfarande ett känt namn i England efter att ha blivit stor hjälte för Liverpool när han säkrade ligatiteln med sitt mål mot Aston Villa säsongen 1979/80.

ARTIKELN HANDLAR OM