Managern: Olsson känner sig helt uttömd

FOTBOLL

Martin Olsson hade en mardrömspremiär.

Först utvisad – sedan hjärnsläpp.

– Grabben känner sig helt uttömd, säger Norwich-bossen Neil Adams till Norwich Evening News.

Norwich föll med 0-1 i Championship-premiären mot Wolverhampton. Martin Olsson, 26, hade det minst sagt tungt på planen. I den 60:e minuten drog han på sig sitt andra gula kort för matchen och kort därefter avgjorde ”Wolves” matchen.

FA utreder incidenten

Vänsterbacken var märkbart irriterad efter det andra gula kortet och knuffade till domaren Simon Hooper. Händelsen har rapporterats till FA, det engelska fotbollsförbundet, som nu utreder svensken.

– Jag har pratat med honom och grabben är helt uttömd. Han är besviken på sig själv, och han vet att han gjorde ett misstag. Det enda vi kan säga till hans försvar är att det inte var någon aggression i det han gjorde. Jag minns situationen med Paolo Di Canio, som vi nog alla kommer ihåg, och han menade inte att göra så. Det var bara en stor besvikelse och frustration över att han fick rött kort, säger Norwich-bossen Neil Adams till Norwich Evening News.

”Får inte röra domaren”

– Naturligtvis får man inte göra så. Du får inte röra domaren, så enkelt är det. Vi vet det, och ännu viktigare, så vet han det nu också. Han kommer att straffas av klubben.

FA anser att Olssons beteende var ett ”olämpligt uppträdande”, därför riskerar han en lång avstängning.

ARTIKELN HANDLAR OM