Hånar Arsenals fans ”Det är bara korkat”

FOTBOLL

Samir Nasri till attack mot gamla klubben och dess fans

1 av 2 | Foto: Samir Nasri lämnade Arsenal 2011.

Manchester Citys Samir Nasri har fått utstå mycket glåpord av Arsenals fans.

Nu går fransmannen till motattack mot sina förra klubbs supportrar.

– Det är bara korkat, säger han till Daily Mail.

Nasri lämnade Arsenal i början av säsongen 2011/2012. En övergång som skapade vrede hos Arsenal-fansen och fransmannen har fått utstå en hel del glåpord sedan dess. Han har bland annat anklagats för att ha valt City enbart på grund av pengarna.

Nu ryter Nasri tillbaka mot fansen, lagom till dagens Community Shield mellan City och Arsenal.

– Dessa påhopp påverkar mig inte på planen. Jag tycker det bara är korkat. Jag är inget Arsenal-fan, jag är inte från London. Och ska vi vara ärliga så ser vi spelare till vad som ligger i vårt eget intresse för oss och våra karriärer, säger han till Daily Mail.

”Jag är lycklig”

– Fansen tror att det måste handlar om pengar. Men det handlar inte bara om det. Okej, det är en faktor. Men om någon tjänar 200 000 pund i veckan eller 150 eller 100 000, det gör ingen skillnad eller påverkar ditt liv, så det där stämmer inte.

Han utvecklar valet av flytten från Arsenal till City:

– När Manchester City dök upp var det det bästa valet för mig att komma hit. Och i dag har jag vunnit troféer och jag är lycklig. Jag har allt och jag har ett bättre liv.

”Arsenal svaga på defensiva mittfältet”

Och Nasri passar även på att ge lagbygget Arsenal en liten känga inför den kommande säsongen.

– Jag anser att Arsenal fortfarande har en svaghet på det defensiva mittfältet och i mittlåset, säger han och pekar i stället ut Chelsea som främsta utmanare till City om ligatiteln.

– De blir riktigt farliga.

ARTIKELN HANDLAR OM