AIK lockar supportrar med gratis tacos

FOTBOLL

”Vi har sett behov av att utveckla vårt familjekoncept”

AIK vill locka fler barn och ungdomar till Friends Arena när det spelas allsvenska matcher. Klubben kommer erbjuda supportar gratis tacos på hemmamatcherna.

– Vi har sett ett behov av att utöka och utveckla vårt populära familjekoncept, säger AIK:s VD Thomas Edselius.

AIK gör en ny satsning inför kommande säsong. Under alla allsvenska hemmamatcher, förutom derbymatcherna mot Djurgården och Hammarby kommer barn och ungdomar bjudas på gratis tacos vid biljettköp.

– Vi hoppas och tror att det kommer uppskattas av både stora och små besökare, säger Thomas Perslund, Managing Director på Friends Arena.

"Kan alltid göra mer"

AIK startar denna satsning tillsammans med Friends Arena och Santa Maria och förutom gratis mat kommer det även bjudas på andra roliga aktiviteter enligt ett pressmeddelande klubben skickade ut i dag.

– Vi har sett ett behov av att utöka och utveckla vårt populära familjekoncept. Även att vi redan har Sveriges troligen största och trognaste familjeläktare så kan vi alltid göra mer för att det skall vara roligt att gå och se AIK. Vad jag vet är vi först i Sverige med detta nya grepp, säger AIK:s VD Thomas Edselius.

■ ■ ■

Och Nabil Bahoui riskerar tvingas sätta rekord i kebabätande...

ARTIKELN HANDLAR OM