Dragoljub Andjelkovic och Amel Lakota matchvinnare borta mot Ullared

Av:  United Robots

En jämn match slutade till slut med seger för Prespa Birlik som vann matchen borta mot Ullared i division 2 västra Götaland i fotboll på lördagen. 1–2 (1–1) slutade matchen.

– Skönt med ännu en seger i en tuff match med mycket kamp. Ullared hade inget att spela för, däremot hade vi pressen på oss för att ta en vinst och försöka rädda kontraktet – och det gjorde vi. Vi tog ett steg mot räddat kontrakt men det återstår en match kvar som vi skall göra allt för att vinna för att spela division två även nästa säsong. Matchen som helhet var en riktigt kämpamatch. Vi gör 1-0 på straff genom Amel Lakota runt 35:e minuten. Ullared reducerar till 1-1 innan halvlek. I andra halvlek kämpar vi oss in i matchen igen och gör 2-1 av Drago Andjelkovic. Ullared trycker på men lyckas inte få in en kvittering, kommenterade Prespa Birliks tränare Vlado Kostic.

Prespa Birliks mål gjordes av Dragoljub Andjelkovic och Amel Lakota. Joel Fogelberg stod för Ullareds enda mål.

Med en omgång kvar är Ullared på åttonde plats i tabellen, medan Prespa Birlik är på elfte plats.

Nästa motstånd för Prespa Birlik är Rosengård. Lagen möts lördag 12 oktober 14.00 på Heleneholms IP.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.