Oasis-Noel irriterad på Carlos Tevez

FOTBOLL

”Antingen lämnar han, eller så lägger han av”

Vad tycker världens mest kända City-supporter om Carlos Tevez-soppan?

– Han skulle bli den första någonsin att lämna en klubb för att han inte gillar någon som jobbar på kontoret, säger Oasis-gitarristen Noel Gallagher.

Det har gått några dagar nu sedan Carlos Tevez deklarerade att han inte trivs i Manchester City och att han helst vill lämna klubben eftersom hans relation med klubbordförande Garry Cook är ”förstört och omöjligt att reparera”.

Manicini ska få honom på andra tankar

I kväll möter City Juventus i Turin i Europa League och tränaren Roberto Mancini säger nu att han ska prata med Tevez och att han inte vill att han lämnar klubben.

– Han har tre år kvar på sitt kontrakt, han är vår spelare och min åsikt är att han ska stanna kvar hos oss. Jag tror inte att han är olycklig här och jag tror inte att han vill lämna. Han berättade det här för mig för fyra, fem dagar sedan och jag tror nog att vi kan få honom på andra tankar, säger Mancini.

En av klubbens mest kända supportrar, Oasis-gitarristen Noel Gallagher, är besviken på Tevez uppförande och han köper inte argentinarens snack om den frostiga relationen med Cook.

– I så fall skulle han bli den första spelaren jag hört talas om som skulle lämna en klubb för att han inte gillar en någon som jobbar på kontoren, säger Gallagher till The Guardian.

Tänker inte vända Tevez ryggen

– En kille som knappt kan prata engelska... hur ska vi kunna tro på att han har en relation med vår ordförande från första början? Tevez har två val nu om han menar vad han säger. Antingen så lämnar han klubben, eller så lägger han av.

Oasis-Noel är på plats i Turin för att se matchen i kväll och trots tjafset mellan Tevez och klubben så kommer han inte att vända anfallaren, som gjort tio mål den här säsongen och varit en av Citys bästa spelare, ryggen.

– Han är en av de bästa spelarna vi haft i klubben och så länge han levererar på planen så kommer vi inte att vända honom ryggen, säger han.

Återstår att se hur fansen och Noel agerar om Tevez lämnar City efter nyår.

Don't look back in anger?

ARTIKELN HANDLAR OM