Milners modemiss – och Tevez blåsning?

FOTBOLL

Se Citys prickiga julfest

1 av 7 | Foto: Manchester City körde prickig klädkod på julfesten.

Manchester City bjöd in till julfest efter 1-0-segern över Bolton.

Carlos Tevez uppges ha satt en prickig klädkod men dök sedan aldrig upp själv när paparazzifotograferna hade lilla julafton.

Klädkoden verkade dessutom ha passerat över James Milners huvud som, när övriga stjärnor dök upp i hysteriskt prickiga kostymer, lätt generad strosade in till nattklubben i en enfärgad ljus skjorta.

De engelska fotbollslagen är kända för sina skandalfyllda julfester. Därför var paparazzi-fotograferna samlade i horder utanför restaurangen Piccolino och nattklubben Suburbia i Manchester när Citys fotbollsstjärnor inledde årets jultradition oväntat tidigt.

Skamsen Milner

Fotograferna fick också lön för mödan när fotbollsstjärnorna en efter en dök upp i helprickiga kostymer. Enligt brittiska Metro var det hela Carlos Tevez idé men alla verkade inte ha uppfattat stjärnans order.

I sällskap med Adam Johnson och Gareth Barry, båda hysteriskt prickiga, strosade en skamsen James Milner in till nattklubben i en ljus skjorta och ett par gula byxor.

Tevez kom aldrig

Skandalerna då?

– De uppförde sig väldigt väl men det var en stressig kväll med alla paparazzis utanför. Men det var inget extravagant annars heller. Notan var normal för en fest av den storleken, säger restaurangchefen på Piccolino Luigi Lanzotti till Metro.

Anmärkningsvärt är dock att Mario Balotelli och arrangören Carlos Tevez själv uteblev helt. Frågan vi ställer är oss om Tevez klädkod bara var en blåsning för att lagkamraterna skulle skämma ut sig i media?

ARTIKELN HANDLAR OM