Wesström tveksam till Obolo-värvning

avOskar Månsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Tränaren: "Jag har hört fler spelare säga så"

Ivan Obolo har öppnat för en återkomst i AIK. Och det är goda nyheter, menar Björn Wesström - som dock vill sätta saker i sitt perspektiv.

- Det ska sättas en prislapp också, säger tränaren.

Det var igår som fjolårets guldhjälte gläntade lite på dörren.

– Jag är så identifierad med AIK, och AIK är så identifierat med mig, så det skulle vara svårt att spela i någon annan klubb i Sverige, sa Obolo till SVT Sport och genast var ryktena igång.

"Det kom lite oväntat"

När Sportbladet pratar med den assisterande tränaren Björn Wesström, som var sportchef i fjol, är han något överraskad över utspelet.

- Det finns lite kommunikation men vi är väldigt tidigt i processen, det ska man komma ihåg. Det här kom lite oväntat eftersom Ivan har två och ett halvt år kvar på sitt avtal.

- Man måste se om det finns förutsättningar. När han lämnade oss hade vi inte förutsättningarna, det ska man vara medveten om.

Som jag har förstått det ville Ivan verkligen lämna AIK i vintras?

- Absolut, det var det inget tvivel om. Det var ingen fråga om hur mycket som krävdes för att han skulle stanna i Sverige. Han ville till Argentina.

Vad betyder hans uttlande?

- Det är klart att det är positivt, det betyder att vi gör någonting bra. Men sen får vi se vad det är värt. Jag har hört flera spelare säga att de ska spela i AIK, men det ska sättas en prislapp också.

De 3 senaste AIK–klippen

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM