”United erbjuder 260 miljoner för Pato”

FOTBOLL

Uppges utmana City och Real

Foto: AP

Alexandre Pato har flera gånger fått se sig petad i årets Milan.

Nu skriver tyska 4-4-2 att Manchester United förbereder ett bud på drygt 260 miljoner kronor för 21-åringen.

Värvningarna av Zlatan Ibrahimovic, Robinho och Antonio Cassano har förvandlat Alexandre Pato från superstjärna till bänkspelare i Milan. Det, och rykten om en frostig relation till Ibrahimovic, har startat spekulationer om att brassen är på väg att lämna Milan.

Chelsea med i jakten

Klubbar som Real Madrid, Manchester City och Chelsea ska redan ha visat intresse. Nu skriver tyska 4-4-2 att Manchester United gett sig in i leken.

Enligt sajten erbjuder den engelska klubben motsvarande drygt 260 miljoner kronor för anfallaren. Milans tränare bad efter segermatchen mot Chievo i helgen, där Pato blev matchhjälte, om lugn.

”Är på väg tillbaka”

– Pato är på väg tillbaka till nivån han höll under de första åren i Italien. Folk förlorar lätt insikten om det faktum att Alexandre bara är 21 år med sina egna svagheter och ögonblick av svårigheter, säger Massimiliano Allegri till Radio Montecarlo enligt Football Italia.

– Han var borta nästan 10 månader 2010. Att komma tillbaka är inte lätt, framförallt på det mentala planet, men också eftersom det är fler spelare i truppen i år än under förra säsongen.

ARTIKELN HANDLAR OM