”Någon kommer få roomservice i natt”

Publicerad:
Uppdaterad:

FOTBOLL

Reals skräck inför stormatchen: Jag skulle garanterat göra det

1 av 2 | Foto: TT
Stjärnorna lyckligt ovetandes om planerna.

Stjärnorna i Real Madrid kan ha haft en stökig natt inför Champions League-semifinalen mot Manchester City.

Musikikonen och inbitne City-fanatikern Noel Gallagher bokade in sig på samma hotell som de spanska gästerna och lovade på måndagskvällen lite specialbehandling för Real-stjärnorna.

– Mr Ronaldo och Gareth Bale kommer att få en hel del roomservice i natt...

Manchester City är framme i semifinal i Champions League och tar på tisdagskvällen emot spanska jätten Real Madrid i det första av två möten. Men det kan alltså bli en match med en hel del trötta Real-stjärnor.

”Se om vi kan evakuera”

För frågan är hur Cristiano Ronaldo och hans lagkamrater egentligen sov i natt –inbäddade på samma hotell som City-älskaren Noel Gallagher?

– Jag bor på samma hotell. I kväll ska jag ta en snabb drink och sedan ska vi ta reda på om vi kan evakuera hotellet ett par gånger, sa musikikonen till TalkSport på måndagskvällen.

”Kommer få en styrkbräda”

Det var dock inte Gallaghers enda plan.

– Mr Ronaldo och Gareth Bale kommer att få en hel del roomservice i natt. Jag kan föreställa mig hur Ronaldo får en strykbräda vid 03:45 och Bale kanske en hårtork vid femsnåret.

– Jag skulle garanterat göra det om jag trodde att laget skulle gynnas av det. Jag kanske kollar var alla går för att käka frukost sen också för att se om vi kan få in dem något.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.