Så firar svenska stjärnorna semester

FOTBOLL

Det snabba svenska EM-uttåget betyder längre semester för landslagsspelarna.

Men vad gör fotbollsspelare på sin lediga tid?

Svaret: Dansar till David Guetta, planerar bröllop och festar med Bengt Frithiofsson.

Erik Johansson

  Erik Johansson, 27, försvarare, FC Köpenhamn

Johansson har stannade kvar i Frankrike efter EM-uttåget och spenderade sin semester på rivieran. Efter att ha strosat omkring på Cagnes gator, hängde han även i ett soligt Antibes. Efter det har Johansson tagit flyget till Sverige och Göteborg.

Victor Nilsson Lindelöf

  Victor Nilsson Lindelöf, 21, försvarare, Benfica

Backen spenderar semestern i Ibiza där han tillsammans med vänner, familj och sambon Maja Nilsson solar, badar och dansar loss till David Guetta på Ushaia Beach Club. Dessutom har det grillats tillsammans med lagkamraterna John Guidetti och Patrik Carlgren med flickvänner.

Oscar Hiljemark

  Oscar Hiljemark,  mittfältare 24, Palermo

Hiljemark har haft mycket för sig det senaste och har uppdaterat Instagram flitigt. Bland annat har han och flickvännen Elin Wass varit på Nice-spelaren Niklas Hults bröllop, firat midsommar, besökt Dubai och åkt till Monaco för att bland annat fira mittfältarens födelsedag.

Patrik Carlgren

Patrik Carlgren, 24, målvakt, AIK

Tillsammans med sambon Charlotte Pira Frithiofsson har Carlgren firat midsommar i ett soligt Trosa. Med på festen var även Charlottes pappa författaren Bengt Frithiofsson. Dessutom har Carlgren, John Guidetti och Victor Nilsson Lindelöf tillsammans med flickvänner haft en liten reunion.

Emil Forsberg

  Emil Forsberg, 24, mittfältare, RB Leipzig

Enligt Forsbergs flickvän Shanha Husseins Instagram är paret i full fart med att planera det stundande brölloppet. Bland annat har bröllopsmenyn, här specifikt vinet, avsmakats.

Pontus Wernbloom

Pontus Wernbloom, 30, mittfältare, CSKA Moskva

Mittfältskrigaren Pontus Wernbloom har hunnit med att fylla 30 år, den 25 juni för att vara exakt. Det firar frun Nina Wernbloom med att slänga upp en rad födelsedagsbilder. Däribland en bild på födelsedagsbarnet självt. Dessutom har det ätits glass i Sigtuna och spelats spel med vänner.

Mikael Lustig

  Mikael Lustig, 29, försvarare, Celtic

Lustig har tagit del av den svenska sommaren, och spenderat några dagar i sommarhuset i Umeå med familjen. Men nu verkar det vara dags att åka tillbaka till Skottland.

Marcus Berg

Marcus Berg, 29, anfallare, Panathinaikos FC

Josefine Ringblom Berg, gift med Marcus Berg la ut en bild på sig själv och sonen när de spenderar dagen i Göteborg på nöjesfältet Liseberg. Taggad i bilden finns även Marcus Berg. En dag med Berg och dalbanor, sockervadd och Farfars bilar helt enkelt.

Andreas Granqvist

Andreas Granqvist, 31, försvarare, FC Krasnodar

Tillsammans med frun Sofie Granqvist och barnen har Andreas Granqvist tagit flyget till Sälen.Där det verkar som att familjen renoverar en fjällstuga. Dessutom har de hunnit med att besöka kallbadhuset Pålsjöbaden i Halmstad.

John Guidetti

John Guidetti, 24, anfallare, Celta de Vigo

John Guidetti och fästmön Sanna Dahlström ska bli föräldrar. Det verkar ha firats med en överraskningsfest, enligt Sanna Dahlströms Instagram. En båttur med Victor Nilsson Lindelöf och flickvännen Maja Nilsson har också hunnits med.

Albin Ekdal

Albin Ekdal, 26, mittfältare, Hamburger SV

Tillsammans med flickvännen Camilla Sjödahl-Essen spenderar Albin Ekdal semestern i Italien med sol och bad, innan det bär av till Tyskland och Hamburg.

Martin Olsson

Martin Olsson, 28, försvarare, Norwich City FC

Sveriges kanske bästa spelare under EM har lämnat Europa för att spendera sin lediga tid i New York. Där njuter han av sol och god mat.

Pontus Jansson

Pontus Jansson, 25, försvarare, FC Torino

Jansson åker snart tillbaka till Italien, men semestern spenderas i Sverige. Närmare bestämt i Kalmar där han tillsammans med fästmön Åsa Thornell njuter av den svenska sommaren.