Ljungberg nobbade franska AS Monaco

Av: Kristoffer Bergström

Publicerad:
Uppdaterad:

”Inte redo”

Tiden i West Ham blev ingen succé för Fredrik Ljungberg, som nu ser över sina alternativ ordentligt. Exempelvis ska han ha tackat nej till Monaco.
Tiden i West Ham blev ingen succé för Fredrik Ljungberg, som nu ser över sina alternativ ordentligt. Exempelvis ska han ha tackat nej till Monaco.

Intresset lever fortfarande för Fredrik Ljungberg, 31. Den franska storklubben Monaco försökte locka svensken att genast komma ner och förstärka laget.

Det dög inte åt Freddie som i går tackade nej.

När Fredrik Ljungberg lämnade West Ham nämndes genast nya adresser, däribland italienska Fiorentina. Men den svenske mittfältaren höll sig hemma i Halmstad och ignorerade anbuden.

Den enda klubb som öppet fått nobben är, enligt Fotbollskanalen, franska Monaco som senaste åren hållit till i mitten av franska ligan.

– Han tackade nej för bara några timmar sedan, sa Ljungbergs agent Claes Elefalk sent i natt till Fotbollskanalen.

”Var inte beredd”

I morgon stänger transferfönstret, men eftersom Ljungberg är klubblös kan han ansluta när som helst till en klubb. Han löstes i somras ut från sitt kontrakt med West Ham trots att tre av fyra år återstod, i samma veva slutade han i landslaget.

Att Fredrik nu tackade nej till Monacos erbjudande beror enligt Claes Elefalk inte på klubben i sig, utan på att den svenske mittfältaren inte är redo för en blixtcomeback.

– Han har inte bestämt sig om framtiden än. Han var inte beredd att ta beslut så fort, säger Elefalk.

Publicerad:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.