Zlatan: Klart att man är besviken

FOTBOLL

Krisstämpel – efter bara tre ligamatcher

PARIS/STOCKHOLM. Zlatan Ibrahimovics stenhårda frispark smekte stolpen.

Närmare än så kom inte Paris Saint-Germain i den mållösa matchen mot Bordeaux och laget har redan dragit på sig en krisstämpel.

– Det är klart man är besviken, säger Zlatan till Sportbladet.

Efter värvningarna av Zlatan Ibrahimovic och Thiago Silva för omkring en halv miljard blev Paris Saint-Germain om möjligt ännu större titelfavorit i Frankrike. Nu talas det därför redan om kris – efter bara tre spelade ligamatcher.

– Det är klart man är besviken. Men vi är bara i början av säsongen och ser fram emot nästa match, säger en besviken men samlad Zlatan Ibrahimovic till Sportbladet efter matchen.

Inte lyckats vinna

För samtidigt som Olympique Marseille radat upp tre raka segrar och Lyon två samt en oavgjord har PSG fortfarande inte lyckats vinna. 0-0-matchen mot Bordeaux på söndagen var lagets tredje raka kryss i ligan.

Glädjande för hemmalaget var att Zlatan Ibrahimovic var tillbaka från start efter sin fotskada. Svensken var också den som var närmast att hitta målet.

Stenhård frispark

30-åringen slog en stenhård frispark från strax utanför straffområdet. Målvakten såg bortspelad ut men skottet smekte utsidan av stolpen.

Redan under matchen började också kritiken komma mot Carlo Ancelottis lagbygge.

– Med eller utan Zlatan på planen - det händer ingenting i PSG, skriver Vincent Duluc, journalist på L'Equipe, på Twitter.

Efter slutsignalen hördes burop från hemmapubliken och på presskonferensen efter matchen fick Bordeaux-managern Francis Gillot frågan vad han tyckte om PSG:s match:

– Jag såg den inte.

ARTIKELN HANDLAR OM

Ligue 1