Zlatan Ibrahimovic

”Finns inga problem”

Av: 

Erik Karlsson

FOTBOLL

PSG:s sportchef till Sportbladet: I dag fortsätter samtalen

”Vi jobbar och jobbar”  Paris Saint Germains sportchef Leonardo lämnade förhandlingarna vid 21 i går kväll och tog sig tid till en pratstund med Sportbladets reporter Erik Karlsson. Han bekräftade att ingenting är klart.
”Vi jobbar och jobbar” Paris Saint Germains sportchef Leonardo lämnade förhandlingarna vid 21 i går kväll och tog sig tid till en pratstund med Sportbladets reporter Erik Karlsson. Han bekräftade att ingenting är klart.

PARIS. Trots en hel dags intensiva diskussioner på Paris Saint-Germains högkvarter, Parc des Princes, är fortfarande Zlatan Ibrahimovic en Milanspelare. 

Förhandlingarna fortsätter i dag, men det mesta talar nu för att inget kommer att bli klart förrän under måndagen. 

– Det finns ingen överenskommelse, vi bara pratar och försöker komma fram till en överenskommelse, säger PSG:s sportchef Leonardo till Sportbladet på fredagskvällen.  

Stora transfers kräver långa diskussioner. Det är slutsatsen man kan dra efter ytterligare en hård dags förhandlingar på Parc des Princes, i Paris.

Zlatans agent Mino Raiola anlände tillsammans med advokaterna Vittorio Rigo och Rafaela Pimenta strax före 12 på fredagen och sedan följde knappa fem timmar av diskussioner inne på PSG:s högkvarter innan Mino Raiola lämnade i en taxi utan att ge några kommentarer. 

’Jobbar och jobbar’

Enligt uppgifter till bland andra italienska Sky så är man nära en överenskommelse kring ett treårskontrakt med en årslön på 111 miljoner kronor (13 miljoner euro). En lösning som enligt dem i så fall skulle bli officiell först under måndagen. 

Sportchefen Leonardo fanns kvar på Parc des Princes tillsammans med Vittorio Rigo ända till 21.00 och bekräftade när han lämnade att ingenting är klart. 

– Vi jobbar och jobbar men det är ingenting som är klart. Det finns ingen överenskommelse, vi bara diskuterar och försöker komma fram till en överenskommelse, säger han till Sportbladet. 

Tror du att ni kommer finna en lösning under helgen? 

– Det är svårt att veta när, vi har tid och vi fortsätter att diskutera, säger Leonardo och säger samtidigt att det inte finns några specifikt problem som förhandlingarna strandat kring. 

Fortsätter i dag

– Det är inga problem, det handlar om att hitta en överenskommelse eller inte. Det är alltid många saker som krävs för att nå ända fram. Jag är varken optimistisk eller pessimistisk. 

I dag firar Frankrike sin nationaldag med pompa och ståt i huvudstaden, men det är inget som väntas stoppa Zlatan-diskussionerna. För franska Le Parisien bekräftade Leonardo att mötena fortsätter. 

– Förhandlingarna kommer fortsätta i morgon (idag), säger han. 

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion. Till Oddset. Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Zlatan Ibrahimovic