”En chans kvar”

FOTBOLL

Aftonbladets nätläsare fortfarande hoppfulla

Lagerbäck måste våga satsa på en annan startelva om vi ska vinna matchen mot Paraguay. Men framför allt måste spelarna prestera bättre avslut och göra mål. Det tycker aftonbladets nätläsare, som trots allt verkar hoppfulla inför fortsättningen av VM.

Ut med Svensson, in med Källström. Det är uppmaningen många läsare ger Lagerbäck inför Sveriges match mot Paraguay på torsdag. Många läsare vill även se Zlatan på bänken och Allbäck i startelvan.

”Allbäck från start och Zlatan eventuell inhoppare, Källström från start.

Använd kanterna och mer crossbollar, ett tillslag skall man klara på den här nivån.”, skriver Nson på Tyck till.

”Kim Källström fick mer uträttat på 12 minuter än Anders Svensson på 78! Med kim från start hade vi vunnit för han klarar av att slå den avgörande passning i rätt läge och med rätt precision... hoppas bara Lars-Roland ser samma sak så klarara vi detta. Sverige når semin!!!”, skriver Fredrik Thorstensson.

Göra mål

Många läsare påpekar att mest väsentliga om man vill vinna en match är att göra mål.

”En match vinner man genom att göra fler mål än det andra laget... Det spelar ingen roll att man dominerade hela matchen och hade mest boll. Våga vinna istället för att spela för att undvika en förlust!”, skriver Mikaela Bergback.

Hoppfulla

Efter 0-0-matchen mot Trinidad och Tobago i går rasade läsarna på aftonbladet.se. Idag verkar många trots allt hoppfulla.

”Varför allt gnäll? En vinst på torsdag och vi är vidare. Första matchen spelade vi bra. Kim från start om vi vill spela sparka spring taktik. Svensson är bollspelare, vilket är bättre under varma förhållanden. Det ända jag är besviken på är sveriges reaktion här hemma över en match som inte betyder någonting.”, skriver Martin.

”Jag bor i ett brassetatt omrade i USA och de siar Sverige som vinnare av gruppen trots T&T matchen. Om Brassarna fortfarande tror pa oss sa maste vi ocksa!!!”, skriver GO SWEDEN.

Linda Kling