Publicerad:
Uppdaterad:

Rosa panelen

Publicerad:
Uppdaterad:

LASSE ANRELL

Hur går det i finalen?

Det gör Liverpool. De vill mest, vågar mest och jag antar också att de har nån sorts moral och skicklighet som gör att de verkligen tar chansen att vinna nåt riktigt stort. De får ingen mer chans.

Hur roligt blir det?

Engelsk fotbollspublik brukar alltid ha kul i Turkiet... men Champions League har en tendens att blir allt mindre roligt ju närmare finalen man kommer. Men underdogen Liverpool mot den lätt bästa segermaskinen Milan kan nog bli kul. Gattuso är alltid kul.

SIMON BANK

Hur går det i finalen?

Milan. PSV mosade dem, men kan Liverpool spela med samma fart och extrema press? Kan de spela som första halvtimmen hemma mot Juventus, fast längre?

Jag tror inte det.

Hur roligt blir det?

Jag förstår inte frågan. Det blir förstås precis hur roligt som helst. Om Liverpool sjunker hem kommer de att få dyngstryk. De vet om det. Och Carragher mot Sjevtjenko blir årets match.

KRISTINA KAPPELIN

Hur går det i finalen?

Milan förstås. I normala fall är Milan oslagbara. Och när de inte är det, kommer turen till deras undsättning.

Hur roligt blir det?

Om lagen inte förlamas av nervositet, är möjligheterna goda till en underhållande match. Både Milan och Liverpool har urstarka försvar. Men även en god tradition att spela underhållande fotboll.

LASSE SANDLIN

Hur går det i finalen?

Milan! Inte laget Milan. Utan spelaren Milan Baros och hans lag Liverpool! Nej, Milan imponerade verkligen inte mot PSV, och jag lider med Ralf Edström, Peter Dahlqvist, Torbjörn Nilsson, Glenn Hysén, Björn Nordqvist och alla andra PSV-are. Jag talade i telefon med Ralf direkt efter matchen. Det lät som han grät...

Hur roligt blir det?

Klart det blir en rolig final. De flesta stora finaler brukar faktiskt vara roliga. Milan kan inte heller göra en lika dålig match som den man nu gjorde mot PSV.

PETER WENNMAN

Hur går det i finalen?

Vem vinner finalen?

Jag har trott på Liverpool ända sen kvartsfinallottningen, men inte vågat säga det högt. Laget verkar ruggigt suget på att vinna det här. Viljan kommer att avgöra mot tur-Milan. 2–1 till Liverpool.

Hur roligt blir det?

Kanske roligare än vad vi tror, eftersom det handlar om en direkt avgörande match. Om Liverpool tänker försöka knäcka Milan på tempo kan det bli mycket sevärt.

Sportbladet (sport@aftonbladet.se)

Publicerad:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Publicerad: