Lovrens familj utsatt för mordhot

FOTBOLL

Liverpools mittback Dejan Lovren har haft ett par tunga matcher den sista tiden, något som förargat fansen.

Så mycket att kroaten fått mordhot skickat till sig.

”Jag kommer att döda din familj din kroatiska f****”, står det i ett meddelande som Lovren visar upp på Instagram.

Foto: David Ramos / Getty Images Europe

Dejan Lovren är inte populär just nu. I matchen mot Tottenham Hotspur här om veckan stod Liverpool-mittbacken för ett par rejäla misstag, bland annat ett som direkt ledde till Tottenhams 2–0-mål. Kort därefter, endast 30 minuter in i matchen, blev Lovren utbytt medan Liverpool till slut förlorade med hela 4–1 på Wembley.

Lovren missade sedan Liverpools match mot Huddersfield i helgen då han skadade sig på uppvärmningen, en nyhet som togs emot med glädje på sociala medier.

Inför Liverpools Champions League-match mot Maribor visar det sig dock att en supporter har gått ännu längre än så. Via sin Instagram visar Lovren upp ett meddelande som han nyligen fått skickat till sig.

”Jag kommer att döda din familj din kroatiska f****”, står det i meddelandet.

”Kan inte blunda”

I samband med inlägget kommenterade Lovren meddelandet.

– Det är hemskt vilka människor det finns..., skriver han.

– Jag bryr mig inte när folk snackar skit om mig, det säger mer om dem än om mig! Men jag kan inte blunda när min familj hotas. Det kan jag bara inte och jag kommer inte att acceptera det.

– Vidrigt.

Inte första gången

Detta är inte första gången som Lovrens familj har utsatts för hot. I september berättade 28-åringen hur hans hem i Zagreb rånades i juni. Det samtidigt som han och hans familj låg och sov i huset.

– Ja, jag blev rånad. De har stulit allt från mig. Jag hörde inte ett dugg. Det är som om de lagt något i lägenheten för att söva mig, sa Lovren då.

– De kunde ha kidnappat mina barn utan att jag hade märkt det.

I samband med det valde Lovren att börja plocka bort alla bilder från sin Instagram där hans barn var involverade. Det har dock bevisligen inte hindrat alla hot ändå.

ARTIKELN HANDLAR OM