Östers sågning: ”De har någon kaffeliga”

Tom Amos blev utburen på bår.
Tom Amos blev utburen på bår.

Det var stundtals irriterat i Smålandsderbyt mellan Öster och Jönköpings Södra.

I paus var 1–0-målskytten Jesper Westermark rejält irriterad.

– Jag vet inte varför de har någon kaffeliga som ska gå och surra med domaren hela tiden, säger han till Discovery Plus.

Det hade bara gått sju minuter av Smålandsderbyt när Jönköpings Södra drabbades av en otäck skada. Östers Jesper Westermark löpte sig fri och kunde på sin egen retur sätta 1–0 till hemmalaget.

Men i samband med målet smällde Westermark ihop med J-Södra målvakten Tom Amos som fick rejält ont.

Efter en längre tids läkarbehandling så kunde Tom Amos till slut bäras ut på bår där han såg ut ta sig mot knät.

– Jag är först på boll, sen känner jag att vi träffar knä mot knä och jag hör hur han skriker efteråt och då förstår man att det kan ha varit något som träffat väldigt fel. Jag hoppas bara att han mår bra och att det inte är allt för allvarligt, säger Westermark till Discovery Plus i paus.

”Har någon kaffeliga”

Westermark som fick gult kort i den första halvleken var också rejält irriterad på motståndarna.

– Det är lite känslor, men jag vet inte varför de har någon kaffeliga som ska gå och surra med domaren hela tiden och gnäller. Sen gör de efterslängar och skit också så det är klart att man blir irriterad och så fort jag säger något så ska de andra nötterna få säga vad fan de vill men så ska domaren säga till mig. Jag fattar inte vad det är frågan om.

Öster vann derbyt med 2–0.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.