Ryan Reynolds Wrexham nära superskräll i FA-cupen

Superskrällen var nära för Ryan Reynolds Wrexham i FA-cupen.

Men filmstjärnans segerfirande dog ut – när Sheffield United kvitterade med sekunder kvar.

”Det var bland det mest spännande jag sett”, skriver han på Instagram.

National League-laget Wrexham, som ägs av Hollywood-stjärnorna Ryan Reynolds och Rob McElhenney, hade Championship-topplaget Sheffield United i brygga i den fjärde omgången av FA-cupen.

Efter att storstjärnan Paul Mullin fått arenan att explodera med sitt 3–2-mål i 86:e minuten var jätteskrällen nära. På läktaren syntes Ryan Reynolds fira vilt.

 Ryan Reynolds.
Ryan Reynolds.

Drama på övertid

Men festen kom av sig, rejält.

Sheffield United kvitterade i den 95:e minuten, och istället för vilt segerfirande på ”Racecourse”, världens äldsta arena som fortfarande är i bruk, väntar omspel på bortaplan.

”När jag och Rob McElhenney gav oss in i detta kändes det omöjligt. Men omöjligt är Wrexhams favoritfärg. Det var bland det mest spännande jag sett. Tack till alla Wrexham-supportrar som kom dit”, skriver han på Instagram.

Wrexham har fått mycket uppmärksamhet det senaste året då de nya ägarna spelat in serien ”Welcome to Wrexham”, där tittarna får följa klubbens väg mot drömmen: Premier League.


Alla rykten och övergångar på Deadline Day – häng med här

Köp vinterns prylar i Sportbladet Shop!

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.