Totala fiaskot: ”Allt är dåligt”

Två röda och ett självmål av Norwich

Sista hemmamatchen.

Då skämde Norwich ut sig.

De förlorade mot Burnley – efter två (!) röda kort och ett självmål.

Norwich ligger tvärsist i tabellen och är sedan en tid tillbaka redan klart för nedflyttning. På lördagen spelade de sin näst sista match för säsongen och den allra sista hemma på Carrow Road.

Som tur var fanns ingen publik på plats.

Dubbla röda

Det hela utvecklades nämligen till en farsartad tillställning där ”The Canaries” lyckades med konststycket att dra på sig två direktutvisningar i den första halvleken.

Först fick Emiliano Buendia rött kort för att ha armbågat Ashley Westwood i nacken, sedan stod Josip Drmic för ett halvt överfall då han gick in med dobbarna före i en duell med Erik Pieters.

– Daniel Farke (tränaren) har tappat kontrollen. Norwich skämmer ut sig, säger Viaplays kommentator Lars Sandberg.

Självmål av Godfrey

Precis före paus gav Chris Wood Burnley ledningen med 1–0, och i den 80:e fortsatte Norwichs elände då Ben Godfrey råkade skicka in bollen i eget nät.

– Det är en sak att åka ur Premier League, men Norwich åker verkligen ut på det mest undermåliga viset. Allt går fel. Allt är dåligt, säger Viasats Lars Sandberg.

– Naivt, oerfaret och dumt. Det här var inte acceptabelt, säger Norwich-tränaren Daniel Farke efteråt, enligt BBC.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.