Kravet: ”Jag ska ha mina pengar”

Skandalstjärnan vädjar om hjälp

Sparkad efter mängder av skandaler.

Nu vädjar Antonio Brown om hjälp.

– Säg åt New England Patriots att jag ska ha mina pengar, säger han.

31-årige Antonio Brown är en av NFL:s bäste på sin position. Men wide receivern har bara gjort en enda match den här säsongen.

Först lämnade han Oakland Raiders efter ett storbråk med ägaren, sedan fick han sparken av storklubben New England Patriots efter att ha blivit anklagad för våldtäkt av sin före detta fystränare.

”Vi uppskattar det hårda arbetet många gjort under de senaste elva dagarna, men vi känner att det är bäst att gå i en annan riktning vid denna tidpunkt”, skrev Patriots i ett pressmeddelande enligt New York Times.

Kort efteråt meddelade Brown att karriären är över.

”Tänker inte spela något mer i NFL”, skrev han på Twitter.

”Hittat inre ro”

Nu verkar han ha ångrat sig.

– Efter alla motgångar har jag äntligen hittat inre ro. Den hittar man när man vet att man gjort allt man kan, när man gjort allting rätt. Livet är underbart, min familj är underbar, min tjej är underbar. Just nu är världens bäste wide receiver i Miami, i sitt hem, säger han i ett videoinlägg på Instagram.

”Skyldig mig pengar”

Där vädjar han till sina följare att sätta press på New England Patriots.

– Ni som följer Patriots: Säg åt dem att ringa mig. De måste fortfarande ge mig mina pengar, så jag kan lika gärna förtjäna dem, säger han.

Brown ser ut att gå miste om motsvarande 600 miljoner kronor. Pengar han vore garanterad – om det inte vore för att kontrakten med Okland Raiders och New England Patriots rivits…

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.