Premier League

Lindelöf vilade när United vann

Svenske stjärnan inte med i truppen

avFrida Fagerlund

Ingen Victor Nilsson Lindelöf.

Men Manchester United löste ändå uppgiften mot Watford.

Marcus Rashford och Anthony Martial klev fram i Ole Gunnar Solskjaers första match som permanent manager.

Victor Nilsson Lindelöf lämnade återbud till EM-kvalmötena med Rumänien och Norge på grund av personliga skäl.

Mittbacken, som nyligen blev pappa till sitt första barn, fanns inte heller med när klubblaget Manchester United samlades inför ligamötet med Watford under fredagen.

När startelvan sedan släpptes på lördagseftermiddagen saknades svensken helt ur truppen.

Solskjær: ”Familjeskäl”

Managern Ole Gunnar Solskjær meddelade att det berodde på familjeskäl. Phil Jones fick vikariera bredvid Chris Smalling.

– Vi kände att det var bättre för Victor att inte spela eftersom han hade en del saker att lösa, det var inget problem. Han är okej, förklarar Solskjær efter matchen.

Enligt lokaltidningen Manchester Evening News var flera ur familjen Lindelöf på plats på Old Trafford för att se matchen.

De fick se United vinna med 2–1 efter mål av Marcus Rashford och Anthony Martial. Abdoulaye Doucourés gjorde Watfords tröstmål i den 90:e minuten.

Fortsatt succé för Solskjaer

Därmed fick Ole Gunnars Solskjaer bästa tänkbara start på sitt äventyr som permanent manager för United. Norrmannen – som varit interimtränare – blev i torsdags anställd på permanent basis.

– Det kändes nästan som en omstart för oss, men i slutändan var det viktiga att ta tre poäng vilket vi gjorde, säger Solskjær.

Ken Sema fanns inte med i Watfords trupp.

ARTIKELN HANDLAR OM