”Kommer säkert få tips av Vigge”

avJohan Flinck, Malin Wahlberg

Publicerad:

SAMARA. Kvartsfinal mot England väntar. 

Då kommer Victor Nilsson Lindelöf och Sebastian Larsson med insidetips till lagkamraterna. 

– Vi får se vad man kommer på, säger Larsson. 

Sverige har ett bra facit mot England, men när lagen ställs mot varandra i kvartsfinal är det inte Blågult som är favorit. Engelsmännen är segersäkra efter ett fint mästerskap och går in med stort självförtroende i kvartsfinalen.

– Generellt har de väl hållit en lägre profil än tidigare mästerskap, de brukar sväva i väg annars. Det har fungerat bra för dem hittills men jag vet hur det fungerar där borta, nu förväntar de sig att man ska ta sig förbi oss. Skulle de åka ut mot Sverige skulle de få det jobbigt, säger Sebastian Larsson.

”Kommer självklart fråga Vigge”

Mittfältaren har spelat i England i 14 säsonger och känner Englands målvakt Jordan Pickford sedan tiden i Sunderland. 

– Pickford har jag spelat med i många år och känner väl. Det är sådan kille man gläds med hans framgångar. Det är inte bara en duktig målvakt utan en fantastisk kille också. Det är väldigt kul att de har gått bra för honom, även om jag hoppas att det tar slut på lördag, säger Larsson som är redo att ge lagkamraterna tips om målvakten. 

– Vi får se om Mats (Elvendal, målvaktstränare) eller målvakterna kommer och frågar någonting så får vi se vad man kommer på, säger han. 

Även Victor Nilsson Lindelöf får agera informatör till lagkamraterna. 

– Självklart kommer jag att fråga Vigge och säkert få tips av honom. Manchester United har ju med några spelare, säger Emil Krafth. 

Our humble way of introducing Sweden’s starting eleven against England 01:29
Publicerad: